fbpx
          MOODLE
EN    |    DE    |    IT

Pokličite

03 428 67 50

Pošljite sporočilo

info@lu-celje.si

Teden vseživljenjskega učenja in Parada učenja 2018

Ljudska univerza Celje v okviru Javnega razpisa za sofinanciranje programov in dejavnosti izobraževanja odraslih vsako leto organizira TEDEN VSEŽIVLJENJSKEGA UČENJA.

Teden vseživljenjskega učenja je najvidnejša promocijska kampanja na področju izobraževanja in učenja v Sloveniji. Z njo opozarjamo na vseprisotnost pa tudi pomembnost učenja v vseh življenjskih obdobjih in za vse vloge, ki jih posameznik v svojem življenju prevzema. Krepiti želimo tudi medgeneracijsko in medkulturno sodelovanje.

Tudi v letu 2018 bomo sodelovali pri izvajanju vseslovenskega projekta Teden vseživljenjskega učenja, ki bo potekal od 14. 5. do 18. 5. 2018, aktivnosti pa se bodo izvajale vse do 30. 6. 2018.. Načrtujemo, da bomo izvedli različna predavanja in delavnice za različne ciljne skupine in se povezali s številnimi partnerji v celjski regiji. Namen TVU je promocija vseživljenjskega učenja, spodbujanje vključevanja in seznanitev z možnostmi za učenje v lokalnem okolju.

V letu 2018 bomo organizirali tudi osrednji dogodek PARADO UČENJA – DAN UČEČIH SE SKUPNOSTI (v nadaljevanju Parada učenja), ki bo dne 16. 5. 2018. Parad učenja nagovarja vse ciljne skupine, tj. predstavnike politike, prakse in stroke v izobraževanju odraslih, učeče se, medije in najširšo javnost, posebno pozornost pa namenja manj izobraženim in izobraževalno prikrajšanim.

Projekt sofinancirata Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti ter Ministrstvo za Zdravje.

KONTAKT

Maja Krivec
Telefon: 03 428 78 62
E-pošta: maja.krivec@lu-celje.si

Senta Jevšenak (Celjski mladinski center)
Telefon: 031 374 648
E-pošta: senta.jevsenak@mc-celje.si

Dostopnost