fbpx
          MOODLE
EN    |    DE    |    IT

Pokličite

03 428 67 50

Pošljite sporočilo

info@lu-celje.si

Spletni seminar: Pravi ljudje na pravih delovnih mestih

Maj 24, 2022

Na brezplačnem spletnem dogodku boste izvedeli:

  • kako se soočati s spremembami na trgu dela;
  • kako ohraniti visoko učinkovitost zaposlenih;
  • zakaj je spodbujanje izobraževanja pri delavcih naložba, ki se
    obrestuje.

Gostji dogodka:
Tina Kastelic, uni. dipl. psihologinja, direktorica, coach in HR specialist, specializantka transakcijske analize.
Ljubezen do dela z ljudmi in med njimi jo je pripeljala do študija psihologije v Ljubljani. Med študijem se je usmerila v psihologijo dela in organizacije. Znanje je najprej poglobila z znanji NLP (certifikat INLPTA), nato pa nadaljevala s transakcijsko analizo, za katero se je štiri leta izobraževala pri Aleksandri Meško, zdaj pa je tudi prva specializantka s področja organizacijske TA v Sloveniji. Vmes je opravila še prvo stopnjo medicinske hipnoze pri prof. dr. Marjanu Pajntarju (EHS) in trening trenerjev. Ugotovila je, da se včasih ljudje lažje izrazimo skozi gibanje kot besede, zato se od leta 2015 izobražuje s področja psihodrame v povezavi s transakcijsko analizo pod mentorstvom dr. Lidije Vasiljević in Ivane Mandarić, kar je letos pozimi tudi uspešno zaključila.

Tanja Skaza
Leta 2014 je bila mlada menedžerka leta, naj evropska menedžerka leta 2016, femme fatale 2014, prejemnica gazele, nekoč direktorica Plastike Skaza, ustanoviteljica Inštituta Skaza. Svoje izkušnje in znanje od marca 2022 deli tudi na Akademiji Spremembe vredna − akademiji za poslovne ženske, kadrovnice.

PRIJAVA:
https://forms.gle/bf748ukWya4ErgjY6

5 udeležencem bomo omogočili brezplačno uporabo orodja motivator ter zagotovili individualno strokovno svetovanje na podlagi rezultatov rešenega vprašalnika.

Dostopnost