fbpx
          MOODLE
EN    |    DE    |    IT

Pokličite

03 428 67 50

Pošljite sporočilo

info@lu-celje.si

Trajnostna strategija med občankami in občani – Aktivne počitnice v Celju

Jun 22, 2022

Celje, 20. junij 2022 – To poletje Mestna občina Celje v sodelovanju z javnimi zavodi pripravlja različne aktivnosti za občanke in občane v sklopu Trajnostne strategije za kakovostno sobivanje in sodelovanje vseh generacij. Povezali smo tri celjske javne zavode in skupaj z njimi pripravili pester nabor različnih aktivnosti za prebivalce našega mesta.

Namen takšnega uresničevanja trajnostne strategije je, da imajo občani vseh generacij v poletnih dneh priložnost spoznati nekatere vsebine in programe, ki jih v sklopu svojega delovanja že sedaj ponujajo Celjski mladinski center, Ljudska univerza Celje in Javni zavod Socio.

Njihove programe bomo letos izvajali v vseh krajevnih skupnosti in mestnih četrtih. Podrobnosti o posameznih dogodkih bodo lahko občanke in občani spremljali na spletnih straneh Mestne občine Celje in zavodov ter na družabnih omrežjih.

Ožja delovna skupina Odbora za družbene dejavnosti Mestnega sveta Mestne občine Celje je ves čas zelo aktivna. Skladno s sprejeto strategijo bo svoje delo zavzeto opravljala tudi po zaključenih poletnih aktivnostih, saj so smernice in cilji trajnostno naravnani.
Že sedaj napovedujemo, da pripravljamo drugo srečanje pedagogov celjskih javnih vrtcev, osnovnih in srednjih šol. Tudi tokrat bodo povabili tri priznane slovenske strokovnjake z različnih strokovnih področij delovanja, ki bodo predstavili možnosti za izboljšanje kakovosti sobivanja v našem okolju. Strokovno srečanje bo 30. 8. 2022 na I. osnovni šoli Celje.

Dodatne informacije o poletnih programih: info@mc-celje.si.

Dostopnost