fbpx
          MOODLE
EN    |    DE    |    IT

Pokličite

03 428 67 50

Pošljite sporočilo

info@lu-celje.si

Upokojenci

URNIK IZOBRAŽEVANJ

Views Navigation

Dogodek Views Navigation

Danes

Računalniška delavnica: GIMP, 2. del (nadaljevalna skupina

Na delavnici bomo spoznali program GIMP, ki nam omogoča zelo kakovostno obdelavo digitalnih fotografij. Spoznali bomo osnove delovanja s programom GIMP pri izboljšanju kvalitete fotografij in naučili se bomo nekaj […]

Računalniška delavnica: PayPal (nadaljevalna skupina)

PayPal je ena izmed možnosti, ki jo lahko uporabimo za plačevanje pri nakupih preko spleta. Storitve PayPal lahko uporabljamo tudi za pošiljanje in prejemanje denarja. Pri plačevanju pri spletnih nakupih […]

Računalniška delavnica: Facebook (nadaljevalna skupina)

Na delavnici bomo predstavili delovanje socialnih omrežij, še posebej pa se bomo ustavili pri Facebook-u. Predstavili bomo sestavo socialnega omrežja Facebook, kako deluje, nastavitve, načine kako se objavlja na družbenem […]

NEKAJ OSNOVNIH INFORMACIJ …

Za upokojence že vrsto let izvajamo različne tečaje in delavnice, ki se izvajajo v okviru KARTICE ZA UPOKOJENCE. Kartico prejmete ob vpisu v tečaj ali delavnico in stane 20 €. V okviru KARTICE ZA UPOKOJENCE se lahko skozi vse leto udeležite vseh dejavnosti namenjene upokojencem. Za upokojence redno organiziramo:

  • Računalniški tečaj za začetnike, ki ga izvajamo v dveh skupinah glede na predznanje udeležencev.
  • Tedensko izvajamo tematske računalniške delavnice, s katerimi želimo starejše usposobiti za uporabo sodobne tehnologije. Vsebino določamo skupaj z udeleženci z namenom, da obravnavamo tiste vsebine, ki so zanje aktualne in uporabne v vsakdanjem življenju.
  • Za upokojence organiziramo obnovitvene tečaje angleškega in nemškega jezika. Tudi ti so prilagojeni predznanju, potrebam in učnemu tempu udeležencev.
  • V okviru centra za družine deluje Modri kotiček, podporna skupina za upokojence, ki jo vodi sistemska psihoterapevtka. V njej se upokojenci družijo, pogovarjajo o tem, kaj se jim dogaja in kaj doživljajo, izmenjujejo mnenja o aktualnem družbenem dogajanju ter delijo pozitivne izkušnje, včasih pa tudi stiske. Udeležba je brezplačna.
  • Mesečno organiziramo tudi različne ustvarjalne delavnice ter delavnice na temo zeliščarstva, zdravja, duhovnosti, osebnostne rasti in drugih aktualnih tem.

Na Ljudski univerzi Celje se trudimo, da bi bila ponudba programov za starejše čim bolj pestra in kvalitetna, zato jo sproti vrednotimo in nadgrajujemo, pri čemer sledimo potrebam in predlogom naših udeležencev.

KONTAKT

Mojca Dorn, 03 428 67 52, mojca.dorn@lu-celje.si

Stanislav Žlof, 03 428 67 61, stanislav.zlof@lu-celje.si

Dostopnost